Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu

Vizyon: “Değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurabilen, araştıran ve gelişip üretebilen öğrenci ve öğretmenlere sahip, İlklere imza atan ve geleceğe yön veren kurum olmak”.

Misyon: Toplumdaki her bireyin eğitim öğretim imkânlarından eşit şartlarda faydalandığı, bilgi, beceri, özgüven ve sorumluluğu yüksek, girişimci, yenilikçi, temel değerlerini ve milli kültürünü özümsemiş, çağın koşullarına hızla uyum sağlayabilen demokratik, çağdaş, mutlu bireyler yetiştirebilmek için gerekli ortamları sağlamak.

Başarılar: Jimnastik yarışmasında erkeklerde il birinciliği, yine jimnastik yarışmasında kızlarda il üçüncülüğü, Folklor yarışmalarında il ikincilği İlçe Birinciliği kazanılmıştır. Satrançta il ikinciliği kazanılmıştır.Voleybolda Yıldız Kızlar İlçe Birinciliği kazanılmıştır.FUTSAL da ikincilik kupası kazanılmıştır. Bilim Sanat Merkezine her yıl öğrenci gönderilmektedir. Türk Zeka Vakfı tarafından düzenlenen Zeka Oyunları Şampiyonasında il birinciliği ve bölge birinciliği elde edilmiştir.

Saatler: 08:40 -13:40
Isınma: Elektrik
Servis Bilgisi: Okulumuz öğrencilerine dört servis hizmet etmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Beslenme Dostu Okul Projesi,Sıfır Atık projesi uygulanmaktadır. E-Twining üzerinden ulusal ve uluslararası projeler uygulanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Yurtdışı proje çalışmaları yapılmaktadır.

WEB - https://hocaahmetyeseviilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Huzurevleri Mahallesi 77093 Sok. No6/2 Çukurova/ADANA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Çukurova ilçesi Huzurevleri mahallesinde olup, mahallemizde yapılaşmaya bağlı olarak nüfus sürekli artmaktadır.

Adres - Huzurevleri Mahallesi 77093 Sok. No6/2 Çukurova/ADANA

Ulaşım Dolmuş ve Belediye Otobüsleri